KARTAL BELEDİYE KREŞLERİNDE KARNE HEYECANI YAŞANDI

Kartal Belediyesi’ne bağlı 15 kreşte eğitim gören minik öğrenciler karnelerini aldı.  2022 - 2023 eğitim-öğretim yılının bitişi nedeniyle düzenlenen törende minik öğrenciler karnelerini almanın heyecanını yaşadı.

 

Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde düzenlenen törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı İmam Aydın katıldı.

Kartal Belediyesi Merkez Kreşi, Soğanlık Orta Mahalle ve Mevhibe İnönü kreşlerinde düzenlenen törenlere katılan Başkan Yardımcısı Aydın, çocuklara bundan sonraki okul hayatlarında başarılar dileyerek karnelerini dağıttı.

Hayatlarının ilk karnesini alan çocukların sevincine ortak olan Aydın, Başkan Gökhan Yüksel’in çocuklara ve öğretmenlere yönelik mesajını da paylaştı. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de Kartal Belediyesi’nin 15 kreşinde eğitim-öğretim gören minik öğrencileri kutlayarak,  “2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Hem öğrencilerimizi hem de öğretmenlerimizi kutluyor, keyifli bir tatil geçirmelerini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Çocuklarla birlikte karne töreninde hatıra fotoğrafı çektirerek hediyelerini veren İmam Aydın, velilerle de bir araya gelerek çocukların kreşlerde sağlam ve kaliteli bir eğitim alarak mezun olduklarını söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kreşlere büyük önem verdiğini ve buradaki hizmetin aksamaması için elinden gelen gayreti sarf ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Aydın, kreşlere yoğun başvuru olduğunun da altını çizdi.

Kartal Belediyesi’ne bağlı diğer kreşlerde eğitim alan minikler gün boyunca devam eden törenler ile karnelerine kavuştu

ESENLER EROKSPOR:1-1 PENDİKSPOR
15. AYDOS PATİKA KOŞUSU KIYASIYA MÜCADELEYE SAHNE OLDU
RUANDA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’NE ZİYARET
YUVAMIZ TUZLA AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
ERCİŞ VAKFI'NDA MURAT ÇEVİK İLE YOLA DEVAM
ÜMRANİYE’DE SPOR VE GELENEK BİR ARADA: BİNLERCE ÖĞRENCİ KATILDI
KÜRESEL SUMUD FİLOSU İSTANBUL'DA 31 AKTİVİST YARALI
SOSYAL MEDYADA REKLAM YAPAN AVUKATLARA SIKI TAKİP:TBB'DEN YENİ HAMLE
MARMARAY'DA 7 GÜN GECE SEFERLERİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI