KARTAL BELEDİYE MECLİSİ'NDE KADINLARIN GÜCÜ DAMGA VURDU

Kartal Belediye Meclisi, 3’üncü toplantı yılı Nisan ayı 1’inci oturumu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis başkanvekilleri, divan kâtibi, encümen ve ihtisas komisyon üyelerinin seçiminin yapıldığı oturumda kadın meclis üyeleri öne çıktı.

Kartal Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen oturum, Başkan Gökhan Yüksel’in açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Gökhan Yüksel, konuşmasında, Kartal Belediyesi’nin yakın dönemde hızla hayata geçirdiği ve devam eden çalışmaları hakkında meclise bilgi verdi.

Oturumun devamında, Kartal Belediye Meclisi 1 ve 2'nci başkanvekilliği, encümen, divan katip üyeliği ve ihtisas komisyonu üyeliklerinin seçimi gerçekleştirildi. Kadın adayların öne çıktığı oylamanın sonunda, Kartal Belediye Meclis Başkanvekilliğine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi Özlem Bulut seçilirken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ise Gülay Boyraz oldu.

Kartal Belediye Meclisi, 7 Nisan’da, 3’üncü toplantı yılı Nisan ayı 2’nci oturumunu gerçekleştirmek üzere, gündemdeki maddeleri görüşmek için yeniden toplanacak.

Oturum sonrası bir mesaj yayınlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel "Belediye Meclisimizin Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdik. Meclis başkanvekilleri, divan kâtibi, encümen ve ihtisas komisyon üyeleri seçimi gerçekleştirdik. Yeni görevlerinde kendilerine iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum." dedi

PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İBB HEYETİ İLE KARTAL'DA DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİ'NİN AK PARTİ'YE GEÇECEĞİ DOĞRULANDI