KARTAL BELEDİYESİ AYDOS PATİKA KOŞUSU DÜZENLİYOR

Kartal Belediyesi ve Team Kronos işbirliğiyle düzenlenecek olan 10. Aydos Patika Koşusu, doğa sporları tutkunlarını bu yıl da bir araya getirecek.

 

Her yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden amatör ve profesyonel sporcuların katıldığı Aydos Patika Koşusu’nda bu yıl da doğa sporları tutkunları, orman içi patikalarda inişli çıkışlı parkuru tamamlamak için ter dökecek. İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Ormanı’nda 23 Şubat 2020 Pazar günü saat: 08.30’da gerçekleşecek olan yarış, Aydos Orman Parkuru 2. Kapı’dan başlayacak.

Koşu 9,5k / Bisiklet 9,50k / Kombine (Koşu + Bisiklet) parkurlarında yarışmak isteyen sporcular için son kayıt tarihi, 18 Şubat Salı günüdür.

Dereceye girecek olan sporcuların ödüllendirileceği koşuda, tüm katılımcılara ise anı madalyası verilecek. Yarışa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, https://teamkronos.com/ultimateaydos/ adresini ziyaret edebilir.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul’un en yüksek noktasında gerçekleşecek 10. Aydos Patika Koşusu’na tüm sporsever komşuları davet etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI