KARTAL BELEDİYESİ BOWLİNG TURNUVA ŞAMPİYONLARI KUPALARINI BAŞKAN YÜKSEL'DEN ALDI

Kartal Belediyesi, çalışanların motivasyonunu artırmak ve ekip ruhunu pekiştirmek amacıyla her yıl düzenlediği Birimler Arası Bowling Turnuvası’nda bu yıl da kıyasıya bir rekabet yaşandı.

 

 

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği 3. Birimler Arası Bowling Şampiyonası’nda birinciliği Yapı Kontrol Müdürlüğü kazandı.

Turnuvanın finaline ise Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmaları, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı. İki gün süren kıyasıya bir rekabetin ardından kazanan takımlara kupalarını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel takdim etti. 

Her takımın dörder oyuncuyla katıldığı turnuvanın başlangıç atışını ise Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar gerçekleştirdi. Uçar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği bu tür etkinliklerin takım ruhunu geliştirerek çalışanların motivasyonunu olumlu yönde artırdığını söyledi. Başlangıç atışının ardından başlayan turnuvada 26 takım arasından finale kalan 4 takım 2’şer kez maç yaptı. En yüksek puanı alan Yapı Kontrol Müdürlüğü birincilik kupasını kaldıran taraf oldu. Turnuvada ikinciliği Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Temizlik İşleri Müdürlüğü kazandı.

Her yıl düzenlenen Birimler Arası Bowling Turnuvası’nın finalinde ise Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, kazanan takımlara kupalarını takdim etti.

PENDİK'TE DEV KARİYER BULUŞMASI:SEKTÖRÜN LİDER FİRMALARI İŞ ARAYANLARLA BULUŞUYOR!
PENDİK BELEDİYESİNDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI