KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE KARNE SEVİNCİ

Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin tamamlanmasıyla birlikte karne heyecanı yaşandı.

 

Kartal Belediyesi bünyesinde hizmet veren 14 kreşte eğitim alan minik öğrenciler, karne günü coşkusunu; öğretmenleri, arkadaşları ve aileleri ile birlikte yaşadı.

Her kreşte ayrı ayrı düzenlenen karne törenlerine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları da katılım sağladı. Program kapsamında tüm kreşleri ziyaret eden başkan yardımcıları, öğrencilere karnelerini takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.

Başkan Gökhan Yüksel: “Eğitimde eşitlik ve sevgi en büyük önceliğimiz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, karne gününe ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Miniklerimizin yüzlerindeki heyecan ve mutluluğu görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Hep birlikte, büyük bir emekle yürüttüğümüz bir eğitim dönemini daha geride bıraktık. Bugün, Kartal Belediyesi’nin tüm kreşlerinde aynı coşku ve heyecana tanıklık etmek, bizler adına çok değerli.

Çocuklarımızın her gün yeni bilgiler öğrenmesi, beceriler kazanması ve sevgi dolu bir ortamda gelişim göstermesi bizler için en büyük başarıdır. Kartal Belediyesi olarak çocuklarımızın her alanda eşit imkânlarla eğitim alması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Eğitim sürecinde sadece akademik kazanımlar değil, aynı zamanda sevgi, saygı ve hoşgörü gibi insani değerler de büyük önem taşıyor. Bu anlayışla görev yapan tüm öğretmenlerimize ve eğitim kadromuza teşekkür ediyorum.”

KARTAL ÇINAR CADDESİ’NDE YENİ DÖNEM
BU YIL 258 KM'LİK YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPILDI
SAHTE DİPLOMA SKANDALINDA 37 KİŞİ TUTUKLANDI
MİNİK YÜZÜCÜLERİMİZDEN ULUSAL YARIŞLARDA GURURLANDIRAN BAŞARI
''2025 VEDAT GÜNYOL YILI'' KAPSAMINDA DEBEME YARIŞMASI'NIN 10'UNCUSU DÜZENLENİYOR
EN UCUZ SİGARA 90 TL'YE ÇIKTI
AĞUSTOS AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
3X3 SOKAK BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI