KARTAL BELEDİYESİ 'MAVİ LİMAN' KARMA SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Şubat ayı etkinlikleri kapsamında organizasyonunu Zihniye İlhan’ın gerçekleştirdiği ‘Mavi Liman’ adlı karma resim sergisi Kartallı sanatseverlerle buluştu.

 

 

Kartal Belediyesi fuaye alanında açılışı yapılan sergiye; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı. “Mavi Liman” adıyla düzenlenen ve pek çok sanatçının eserinin yer aldığı sergi sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

 

Sergide sanatçılara teşekkür eden Başkan Yardımcısı Adem Uçar, sanatçılar adına Zihniye İlhan’a çiçek takdim ederek, sanata gönül veren sanatçılara teşekkür ederek başarılar diledi. Sanatseverlerin beğenisine sunulan ve birçok farklı teknik kullanılarak yapılan tabloların yer aldığı sergide, özellikle midye kabukları ve kum taneleri ile yapılmış tablolar ilgi çekti.  Kartal Belediyesi fuaye alanında açılan sergi, bir hafta boyunca sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

 

PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
PENDİK'TE CAMİLER RAMAZAN BAYRAMI'NA HAZIR HALE GETİRİLDİ