KARTAL BELEDİYESİ MUHTARLAR GÜNÜ'NÜ UNUTMADI

Kartal Belediye Başkanlığı Muhtarlar Günü nedeniyle Kartal'ın 20 Mahalle Muhtarını Vesta Restaurant'ta ağırladı. Geceye Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal İlçe Emniyet Müdürü ile çok sayıda Muhtarlar yer aldı.

Kartal Belediye Başkanlığı 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Kartal'ın 20 Mahallesi'nde görev yapan Muhtarlarla bir araya geldi. Vesta Restaurant'ta düzenlenen yemeğe katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Muhtarların önemli bir görev üstlendiklerini belirterek görevi dışında da çalıştıklarını söyledi.

Yüksel Kartal'da tüm birimler gibi Muhtarlıkların da halkla bütünleşerek özveri içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek Kartal Belediyesi olarak Muhtarlara gereken desteği her daim sürdüreceklerini belirtti. 

BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ:'' CUMHURİYET BİZİMDİR BİZİM KALACAK