KARTAL BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAZ SEFERBERLİĞİ

Kartal Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki ağaçların bakım ve budama çalışmalarına aralıksız devam ederek, yaz mevsimine hazırlık işlemlerini tamamlıyor.

Çalışmalar kapsamında son olarak Kartal’ın ana caddeleri başta olmak üzere, Orhantepe Mahallesi Mutlu Sokak’ta bulanan ağaçların, bakım ve budaması Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yapıldı.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel çalışmalarla ilgili olarak; “Ekiplerimiz kentimizin tüm bölgelerinde budama ve bakım faaliyetlerine titizlikle devam ediyor. Görüşü engelleyen yerlerdeki budama işlemleri, oluşabilecek kaza riskini en aza indirmiş olurken, bir taraftan da yolların üzerine eğilmiş dallar da göz estetiğine uygun bir şekilde budanıyor. Daha güzel bir Kartal için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'NİN YEN NÜFUS KARNESİ: 86 MİLYON SINIRI AŞILDI ESENYURT TARİHE GEÇTİ!
ANNE-BEBEK JİMNASTİĞİ İLE SAĞLIKLI NESİLLER PENDİK’TE YETİŞİYOR
KARTAL BELEDİYESİ ETNİK MÜZİK KOROSU PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ
PENDİKSPOR'DA KIRMIZI KART FELAKETİ
ÜMRANİYELİLER HAMSİ FESTİVALİ'NDE BULUŞTU
ÂŞIK GELENEĞİNİN SON BÜYÜK TEMSİLCİLERİ KARTAL’DA ANILDI
“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR