KARTAL BELEDİYESİ PERSONELİNE İŞARET DİLİ EĞİTİMİ

Kartal Belediyesi, düzenlediği kurum içi seminerleri kapsamında çalışanlarına verdiği eğitimlere bir yenisini ekledi.

Bu kapsamda gerek belediyeye gelen vatandaşlar arasında gerekse belediye personeli arasında pek çok işitme engelli bireylerin olmasından dolayı ‘İşaret Dili’ kursu başlatıldı.

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, ilçe halkına daha iyi hizmet sunmak, hizmet kalitesini artırmak ve verimli bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla belirli aralıklarla verdiği kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Eğitimler kapsamında belediye personeline yönelik İşaret Dili kursu başlatıldı.

İşitme engelli vatandaşlarla daha iyi iletişim kurmak amacıyla; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan kursta yetkili kurum öğretmeni Figen Gökçe tarafından eğitim verilmeye başlandı.

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, 09:00 -12:00 saatleri arasında yapılan toplam 120 saatlik kurs sonunda katılımcılara, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI
PENDİKSPOR VE BANDIRMASPOR PUANLARI PAYLAŞTI:1-1
KARTAL'DA 5. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ COŞKUYLA BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ VE FİNANS DEVLERİNDEN DEV ULAŞIM ZİRVESİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR