KARTAL BELEDİYESİ SATRANÇ AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLADI

Kartal Belediyesi, çocukların ve gençlerin akıl, zeka ve analitik düşüncelerine yön vermek amacıyla hayata geçirdiği Satranç Akademisi’nde yeni eğitim yılı için kayıtları almaya başlıyor.

 

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Satranç Akademisi’nde 2022-2023 eğitim dönemine katılmak isteyen çocuklar ve gençler, 22-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında ön kayıtlarını yaptırabilecek. 6-18 yaş arası çocukların ve gençlerin başvuru yapabileceği Satranç Akademisi’nin kayıtları, Kartal Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Ön kayıt başvurularını tamamlayan sporcuların seviye belirlemeleri ise, 5-11 Eylül 2022 tarih ve 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kartal Belediyesi Satranç Akademisi’nde uzman eğitmen kadrosu ile verilecek olan dersler ise, 19 Eylül 2022 tarihinde başlayacak. Yaş ve seviye gruplarına göre ayrılacak olan sınıflarda 12-18 kişi eğitim alacak. Yüz yüze planlanan eğitimler gerekli görülen durumlarda ise online olarak gerçekleştirilebilecek.

Orta ve ileri seviye sınıflar; Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe günleri 18.00-20.00 saatleri arasında seviyelerine göre haftada 1 veya 2 gün eğitim alacak.

Başlangıç, temel ve kültür sınıfları ise, Cumartesi-Pazar 10.00-11.30, 12.00-13.30, 14.00-15.30 saatleri arasında yer alacak grupların birinde haftada 1 gün eğitim alacak. Pazar günü ise sadece 2017 doğumlu çocuklara eğitim verilecek.

AÇEM YIL SONU GÖSTERİLERİ BAŞLADI
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL;''ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDE YOKUZ''
EN-ŞEN FESTİVAL’İN İKİNCİSİ ÜMRANİYE MİLLET BAHÇESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
PESİAD'IN KADIN KOMİSYONU BAŞKANLARI BELLİ OLDU
SOSYALİST CUMHURİYET PARTİSİ GENEL BAŞKANI GÜRKAN KOÇ;''CUMHURİYET YIKICILIĞININ KOÇBAŞI PKK''
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE LGS MOTİVASYON SEMİNERİ VE MÜZİKLİ SÜRPRİZ
KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR SEZONU BANDIRMASPOR'A 2-1 YENİLEREK 16. SIRADA TAMAMLADI
GAZETECİ SAKİ AKYÜZ'ÜN OĞLU TAHA AKYÜZ ELİF TÜZEK İLE DÜNYAEVİNE GİRDİ
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN ''BİR TON BAKLAVA DAĞITILDI'' İDDİALARINA AÇIKLAMA