KARTAL BELEDİYESİ ŞEHİT AİLELERİ BAYRAMDA UNUTMADI

Kartal Belediyesi, Kartal’da yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelere belediye ekipleri tarafından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in bayram mesajı iletilerek, bayram çikolatası takdim edildi.

Kartal Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile Ramazan Bayramı’nı kapsayan sürede sokağa çıkma yasağının duyurulmasının ardından, ilçede yaşayan şehit aileleri için harekete geçti.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kartal’daki şehit ailelerinin adreslerini tek tek ziyaret etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran ekipler, şehit ailelerinin bayramlarını kutladıktan ve Başkan Gökhan Yüksel’in bayram mesajını ilettikten sonra paketlenmiş bayram çikolatalarını kendilerine takdim etti. 

PENDİKSPOR'DA ATAKAN YÜCE GÜVEN TAZELEDİ: HEDEF YENİDEN SÜPER LİG!
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI SEYİT CEMEVİ'NİN AŞURE LOKMASI PROGRAMINA KATILDI
TUZLA'DA MUHARREM AYI BEREKETİ:AŞURE İKRAMLARI 1 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK
HATİCE ERDOĞAN ''ESİLA'' ŞİİR KİTABININ İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞUYOR
KARTAL’DA AŞURE BEREKETİ VE DAYANIŞMA RUHU
PENDİKSPOR'DA TRANSFER SEZONU ONURALP ÇAKIROĞLI İLE AÇILDI İMZALAR ATILDI
TAMAR TANRIYAR HAKKINDA GÖZALTI KARARI
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KAPASİTE AŞIMI ALARMI!
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ÖĞRENCİLERİ KARNE GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI
ERKEK OLDUKLARI İÇİN OTELE ALINMAYAN AVUKATLAR HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI