KARTAL BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI TEDAVİ MERKEZİ AÇILIYOR

Kartal Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir açılışa ev sahipliği yapıyor.

 

Sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmaları ve projeleri yürüten Kartal Belediyesi, ilçeye yeni ve modern bir veterinerlik binası kazandırıyor. Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası ve Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nin açılışı 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde yapılacak.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in, vatandaşlardan gelen sokak hayvanlarına yönelik hizmet taleplerinin ardından hayata geçirdiği merkez ile can dostların sağlığı da güvence altına alınacak.

Kartal Cumhuriyet Mahallesi’nde 1200 m2 alan üzerine kurulu Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası ve Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde; 2 klinik, 2 ameliyathane, 1 bakım odası, 1 laboratuvar, 1 röntgen ünitesi yer alıyor. Ayrıca merkezde hayvan müşahede alanı, eğitim odaları, sosyal alanlar, bekleme alanı ve 30 araçlık otopark da bulunuyor.

Kartal Cumhuriyet Mahallesi Kent Sokak da bulunan Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası ve Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nin açılışı 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15.00’de yapılacak.

YÖK'TEN ÜNİVERSİTELER İÇİN RADİKAL ADIM:4 YILLIK LİSANS EĞİTİMİ 3 YILA İNEBİLİR
FON VURGUNU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ESKİ SPK BAŞKANVEKİLİ ENVER USCA VE 3 KİŞİ TUTUKLANDI
OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ MİLLÎ JUDOCU SEMA NUR YÜKSEL’E COŞKULU KARŞILAMA
KARTAL’DA TARİHİ GÜN: KOMŞULUK, DAYANIŞMA MEYDANI VE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
ESKİ BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA TUTUKLANDI
TUZLA'DA EMSAL TRANSFERİ İÇİN ÖNEMLİ İLERLEME:BAŞKAN BİNGÖL YAKIN ZAMANDA DUYURULACAĞINI AÇIKLADI
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SAHADA GÜÇ BİRLİĞİ: BİRLİK, DAYANIŞMA VE ÖRGÜT COŞKUSU!
PENDİK'TE KENTSEL DÖNÜŞÜM HEYECANI:2.028 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN KURASI ÇEKİLDİ
CHP İSTANBUL İL BAŞKANI MEHMET ALİ YÜKSEL'DEN PENDİK'TE SAHA MESAİSİ:''ÖRGÜTÜMÜZ PARTİSİNE SAHİP ÇIKIYOR''
ABD ARA SEÇİMLERİNDE SİYASİ TABLO TERSİNE DÖNDÜ:KONGRE DEMOKRATLARIN KONTROLÜNDE