KARTAL BELEDİYESİ TOPSELVİ KUBİLAY CADDESİNİN ELEKTRİK DİREKLERİNİ YENİLEDİ

Kartal Belediye Başkanlığı uzun süredir ihmal edilen Topselvi Mahallesi'nin şikayetlere konu olan elektrik direklerini yenileyerek hizmete kazanırdı.

Kartal Belediye Başkanlığı ilçede sorunları olan mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.

Anadolu Yakasında bir çok ilçe belediyeleri ağırlıklı olarak Koranavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalara devam ederken Kartal Belediyesi hizmet ihmali olan mahalleleri denetleyerek vatandaşların şikayetlerini çözme odaklı çalışmalar yapmaya gayret gösteriyor.

Kartal Topselvi Kubilay Caddesi üzerinde yıkılmaya ramak tutmuş tüm elektrik direkleri yerinden sökülerek yenileriyle değiştirildi.

Işıklandırmanın yetersiz olduğu mahallelerden biri olan Topselvi'de elektrik direkleri mahalle halkının yoğun şikayetine konu olmuş ve mahalle birim başkanlıkları tarafından  vatandaşın talepleri değerlendirilerek Kartal Belediye Başkan Yardımcılarına iletilmişti.

Kartal Topselvi Kubilay caddesi ile diğer caddelerin tüm elektrik direkleri yenilenerek değiştirildi. Vatandaşların taleplerine duyarlılık içinde değerlendirip Kubilay Caddelerinin yenilenmesinin sağlanmasına katkı sunan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve ekibine bizde gazetemiz asına teşekkür ediyoruz.

Haber/ Hatice ODABAŞ

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI