KARTAL BELEDİYESİ VE İBB'DEN AMATÖR KULÜPLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İBB tarafından ortak gerçekleştirilen çalışmada, spor kulüplerine malzeme desteği bir törenle gerçekleştirildi.

 

Kartal Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),  Kartal’da sporun güçlenmesine ve sportif başarılara ortak olmak için amatör spor kulüplerine; krampon, futbol topu, yağmurluk, forma gibi farklı malzemelerden oluşan spor malzemesi desteğinde bulundu.

Törene, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; 25. Dönem Niğde Milletvekili Vedat Bayram, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu, İYİ Parti Adalar İlçe Başkanı Ayşe Şakir, çok sayıda Meclis Üyesi ve Spor Kulübü Başkanı katıldı.

“Spor Kulüplerimizin Başarılarına Bir Nebze Ortak Olmak Bizler İçin Çok Kıymetli”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, törende yaptığı konuşmada, Kartal Belediyesi’nin sporun ve sporcunun yanında olduğunu vurgulayarak; “Bugün İBB ile beraber bizler için çok önemli olan bir işi gerçekleştiriyoruz. Spor kulüplerimizin başarılarına bir nebze olsun ortak olabilmek bizler için çok kıymetli. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, Kartal Belediyesi ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnanıyoruz ki, bu destekler sayesinde spor kulüplerimizin başarıları her geçen gün daha da artacak.” ifadelerini kullandı.

Malzeme Desteği 20 Branşta Yapılıyor

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen amatör spor kulüplerine malzeme desteği futbol, voleybol, basketbol, hentbol, karate, judo, tekvando, kickboks, muaythai, wushu,  kort tenisi, satranç, masa tenisi, badminton, jimnastik, atletizm, okçuluk, futsal, yüzme ve güreş olmak üzere 20 branşta yapılıyor.

Öte yandan kaleci eldiveninden yağmurluğa kadar 115 farklı malzeme çeşidini içiren destek kapsamında bu yıl 273 bin 121 adet spor malzemesi Anadolu ve Avrupa Yakası’nda belirlenen noktalarda kulüp başkanlarına ve yetkililerine teslim ediliyor.

YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NDE KURA HEYECANI: İLK ADIM 29 ARALIK'TA!
FENERBAHÇE KULÜP BAŞKANI SADETTİN SARAN ADLİYEDE İFADE VERİYOR
ÜMRANİYE’NİN GURURU: WUSHU KUNG FU’DA 7 MADALYA
YILIN SON AĞAÇ DİKİMİNİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YAPTI
ZORUNLU ASKERLİK SİSTEMİ DEĞİŞİYOR
BAKAN GÜLER'DEN SURİYE MESAJI:'' İHTİYAÇ OLURSA GEREKENİ KİMSEYE SORMADAN YAPARIZ''
ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!