KARTAL BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ ARTTIRDI

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırın ve pastanelerde hijyen ve ruhsat denetimi yaptı.

Kartal Belediyesi, ilçede tüketici haklarını koruma noktasında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve benzeri işletmeler ve imalathanelerinde hijyen ve ruhsat kontrolü gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarına başlayan ekipler önce işletmelerin halka açık kısımlarını, ardından da imalathanelerini denetledi. Özellikle hijyen konusunda çok titiz davranan zabıta ekipleri, işletmelerin ruhsat kontrollerini de gerçekleştirdi.

“Halkımızın Temiz Gıdaya Ulaşması Önemli”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin ilçedeki işletme kontrollerinin titizlikle gerçekleştiğini kaydederek, “Tüketici haklarını koruma noktasında, Kartal Belediyesi olarak ilçemizdeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kartal’daki; fırın, pastane ve benzeri işletmelerin ilgili ekiplerimiz tarafından hijyen ve ruhsat kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tüm çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Halkımızın, temiz gıdaya ulaşması bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı. 

PENDİK'TE OKULLAR YENİ DÖNEME HAZIR
BAŞKAN AHMET CİN YAPIMI TAMAMLANAN YENİ BELEDİYE BİNASINI İNCELEDİ
ÜMRANİYELİ SPORCULARDAN ULUSLARARASI ARENADA BÜYÜK BAŞARI
İBB'YE YENİ OPERASYON:SATIN ALMA DAİRESİ BAŞKANI VE KENT LOKANTALARI MÜDÜRÜ GÖZALTINDA
ALSU ADLI GEMİNİN 9 PERSONELİNE SORUŞTURMA: 10 MÜRETTEBAT ARANIYOR
PENDEF YÖNETİMİNDEN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET: ''PENDİK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ''
ÜSKÜDAR'DA BAŞKANVEKİLLİĞİ SEÇİMİ TEKRARLANIYOR:İTİRAZ REDDEDİLDİ
İSTANBUL EMNİYETİ'NDE DEV ATAMA: 18 İLÇENİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
KARTAL'DA 5. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ BARIŞ GÜNÜ COŞKUSUYLA SONA ERDİ
TUZLA'NIN TARİHİ SOKAKLARINDA 4 KADIN PERSONEL GÖREV YAPACAK