KARTAL BELEDİYESİ'DE CUMHURİYET'İN 100. YILI SERAMİK SERGİSİ AÇILDI

Kartal Halk Eğitim Merkezi’nde eğitmen Nuray Aksöz rehberliğinde uzun bir süredir eğitim gören kursiyerlerin Cumhuriyet’in 100. Yılı onuruna yaptığı seramik eserlerden oluşan sergi, Kartal Belediyesi fuaye alanında açıldı.

 

Serginin açılışını Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfullah Kırtay ve davetliler gerçekleştirdi. Açılışta kursiyerler adına eğitmen Nuray Aksöz’e buket takdiminde bulunuldu.

Deprem felaketini hatırlatan seramik eserlerin de yer aldığı sergi sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Öte yandan pek çok farklı seramik eserin sergilendiği sergideki eserlerden bazılarının geliri ise deprem bölgesine bağışlanacak.

20’den fazla kursiyerin emeğin ürünü sergi 1 hafta boyunca Kartal Belediyesi fuaye alanında açık kalacak.

 

KARTAL’DA HALK OYUNLARI RÜZGÂRI
ESENLER EROKSPOR:1-1 PENDİKSPOR
15. AYDOS PATİKA KOŞUSU KIYASIYA MÜCADELEYE SAHNE OLDU
RUANDA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’NE ZİYARET
YUVAMIZ TUZLA AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
ERCİŞ VAKFI'NDA MURAT ÇEVİK İLE YOLA DEVAM
ÜMRANİYE’DE SPOR VE GELENEK BİR ARADA: BİNLERCE ÖĞRENCİ KATILDI
KÜRESEL SUMUD FİLOSU İSTANBUL'DA 31 AKTİVİST YARALI
SOSYAL MEDYADA REKLAM YAPAN AVUKATLARA SIKI TAKİP:TBB'DEN YENİ HAMLE
MARMARAY'DA 7 GÜN GECE SEFERLERİ DÖNEMİ BAŞLIYOR