KARTAL BELEDİYESİ'NDE GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından yeniden Kartal Belediye Başkanı seçilen Başkan Gökhan Yüksel'in çalışma arkadaşları belli oldu.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarının birçoğu görevine devam ederken müdürlüklerde görev değişikliği yaşandı. İşte isim isim görev dağılımı Kartal Belediyesi Başkan Vekilliğine Olcay Özgön atanırken,
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak Dr. Dilek Kars, Âdem Uçar, Yasin Ünder, Mustafa Ağdaş, Bayram Ali Baştan, Av Hayri Doğruyol atandı. Dr. Dilek Kars’a bağlı müdürlükler, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Kreş Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Adem Uçar’a bağlı müdürlükler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Yasin Ünder’e bağlı müdürlükler, Destek Hizmetleri ve İştirakler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Etüt Proje MüdürlüğüBayram Ali Baştan’a bağlı müdürlükler, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Fen İşleri MüdürlüğüMutafa Ağdaş’a bağlı müdürlükler, Zabıta Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Park ve Bahçeler MüdürlüğüAv. Hayri Doğruyol’a bağlı müdürlükler, Yazı İşleri Müdürlüğü, Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne ise  Gazeteci Coşku Bozduman atandı. 

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ