KARTAL BELEDİYESİ'NDE YÜZLER GÜLÜYOR;İŞÇİ MAAŞLARINA YÜZDE 65 ZAM

Kartal Belediyesi, Devrimci İşçi Sendikası (DİSK) Genel-İş ile imzaladığı ek protokol sonucunda, işçi personel maaşlarına yüzde 65 oranıyla rekor bir iyileştirme yaptı.

İmzalanan ek protokol, belediye işçi personeli tarafından memnuniyetle karşılarken, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Hep birlikte Kartal’ı güzelleştirmeye devam edelim, biz büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=gv3nzaV6QGw

Sendikanın 62 teklifine, Başkan Gökhan Yüksel yüzde 65 ile onayladı

Kartal Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleşen ek protokol imza töreninde sendika temsilcilerinin zam oranlarıyla alakalı bilgilendirme yapmasının ardından Başkan Gökhan Yüksel, bir konuşma gerçekleştirdi. Sendika temsilcilerinin yüzde 62 oranı son teklifine, yüzde 65 ile onay veren Başkan Gökhan Yüksel’in cevabı, personel tarafından coşkuyla karşılandı.

“Daha yapacak çok şey var”

‘Daha yapacak çok şey var, biz büyük bir aileyiz’ diyen Başkan Gökhan Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü; “İşçi arkadaşlarımızın yaşanan ekonomik kriz sebebi ile maaşları çok eridi. Bu durumda yaptığımız görüşmelerde de arkadaşlarımızla pazarlık yapacak halimiz yok. Dolayısıyla söylemiş olduğunuz rakam aşağı da inmesin %62 demiştiniz, ama %65 olsun. Hep birlikte çalışmaya devam edelim, hep birlikte Kartal’ı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam edelim. Daha yapacak çok işimiz var diyorum, hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Biz kocaman bir aileyiz!”

Tören sonunda, belediye personeli açıklanan zam oranlarını, davul ve zurna eşliğinde doyasıya kutlayarak, Başkan Gökhan Yüksel ile hatıra fotoğrafı çektirerek karşıladı.

Ek protokol imza törenine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, DİSK Genel İş İstanbul Anadolu Yakası 4 No’lu Şube Başkanı Hasan Kandil, sendika temsilcileri ve belediye personeli katıldı.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR