KARTAL BELEDİYESİ'NDEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NA ÖZEL KARDEŞ TÜRKÜLER BULUŞMAS

Kartal Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle coşku, birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacak.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in kuruluşunun yıl dönümü kutlamaları, Kartal’da 30 Ekim Pazar günü de çeşitli konser ve etkinliklerle devam edecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği program ile Kartal Meydanı, ‘Cumhuriyetin Işığında Kardeş Kültürler Buluşması’ adını taşıyan coşkulu konser ve gösterilere ev sahipliği yapacak.

Kutlamalar kapsamında 30 Ekim Pazar günü saat 18.00’da sanatçı Taner Özdemir sahne alarak Kartallılar’a Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatacak.

Saatler 19.30’u gösterdiğinde ise ‘Saygın Dans Gösterisi’ topluluğu izleyenlere unutulmaz bir görsel şölen sunacak.

Kartal Meydanı’nda gerçekleşecek kutlama etkinliklerinin kapanışı ise saat 20.30’da Karadeniz müziğinin sevilen sesi Resul Dindar ile yapılacak. Sanatçı sevilen şarkılarını bu kez Kartallılar ve Cumhuriyet için seslendirecek.


TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ