KARTAL BELEDİYESİ'NDEN 3 MART DÜNYA KULAK VE İŞİTME GÜNÜ'NDE SAĞLIK TARAMASI

 Kartal Belediyesi, çalışanların sağlıklı ve iyi şartlarda hizmet vermesini sağlamak ve belediye hizmetlerinde verimliliği artırmak amacıyla rutin olarak gerçekleştirdiği sağlık taramalarına devam ediyor.

 

 

Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından “3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü” etkinlikleri kapsamında personele yönelik ücretsiz işitme tarama testi yapıldı.

İşitme tarama testi Kartal Belediyesi’nin hizmet binasında gerçekleştirildi. Testler sırasında ses yalıtımı yapılarak personele dışarıyla bağlantıyı kesen bir kulaklık takıldı. Farklı frekans aralıklarındaki sesler verilerek personelin işitme konusunda bir problem yaşayıp yaşamadığı tespit edildi.

 

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada personelin yoğun ilgi gösterdiği sağlık taramalarının periyodik aralıklarla tekrarlanacağı ve işitme tarama testinde sağlık sorunu olduğu tespit edilen çalışanlara bilgi verildiği öğrenildi.

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI