KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇANAKKALE ZAFERİ ANISINA ANLAMLI ETKİNLİK

Kartal’da, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106. yıl dönümünde, şehitleri yâd etmek adına, Aydos Ormanı’na 500 fidan dikildi.

Kartal Belediyesi, Kartal Kaymakamlığı ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Garnizon Komutanı İbrahim Rıza Adanır’a vekaleten Albay Serkan Carlıoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı Adem Uçar ile çok sayıda şehit ailesi ve yakını katıldı.

Etkinlikte, Kaymakam Abdullah Demir, Albay Serkan Carlıoğlu ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, şehit aileleriyle beraber fidan dikti.

“Tüm Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun”

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, yaptığı konuşmada; “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehit ailelerimiz ve yakınlarıyla Aydos Ormanımızdayız. Şehitlerimize ve ailelerimize bir minnet borcumuz var. Bugüne özel, Kartal Kaymakamlığı ve Orman İl Müdürlüğü ile beraber Aydos Ormanı’nda tüm şehitlerimiz adına 500 fidan dikiyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

TUZLA BİLECİK’LİLER TİYATRO 11 BULUŞTU
GÜLİSTAN DOKU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ARALARINDA ESKİ VALİNİN OĞLU DA DAHİL 13 KİŞİ GÖZALTINDA
RTÜK'TEN OKUL SALDIRISIYLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPANLARA YASAL İŞLEM UYARISI
''PenCR KAHVE'' AÇILIYOR
VELİBABA ORTAOKULU'NDAN GÖRKEMLİ SERGİ:''GELENEKTEN GELECEĞE''
ÜMRANİYE’NİN GERİ DÖNÜŞÜM GÖNÜLLÜLERİ: BÜYÜKLERDEN DOĞAYA ANLAMLI DOKUNUŞ
HATALI PARKLANMA, HİZMETİ AKSATIYOR
AK PARTİ MALTEPE'DEN SAĞLIK HAFTASI'NDA ÇIKARMA: SAĞLIK ORDUSUYLA BİR ARAYA GELDİLER
TUZLA BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
KADIN EMEĞİ VE ÇEVRE BİLİNCİ BU PAZARDA BULUŞTU