KARTAL BELEDİYESİ'NDEN 'ÇOCUKLAR GÜLSÜN DÜNYA GÜLSÜN' KAMPANYASINA DESTEK

Kartal Belediyesi Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından yaraları sarmaya devam ediyor.

 

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından, yaraların sarılması için seferberlik başlatan Kartal Belediyesi, İstanbul Oyuncak Müzesi ve AKUT Vakfı işbirliği ile deprem bölgesindeki çocukların yüzünü güldürmek, onlarla biraz tebessüm ettirmek amacıyla “Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün” kampanyası kapsamında çalışmalara destek verdi.

Deprem bölgesindeki çocuklar için düzenlenen kampanya kapsamında binlerce koli çocuklara gönderilmek üzere yola çıktı. İçinde oyuncak, kitap, masal ve boya kitapları, boya kalemleri, kutu oyunları, kırtasiye malzemeleri ile bebek ve çocuk giysilerinin bulunduğu kolilerin deprem bölgesindeki dağıtımına Kartal Belediyesi destek oldu.

Şair ve yazar Sunay Akın’ın kurucusu olduğu İstanbul Oyuncak Müzesi ve Kartal Belediyesi’ne bağlı Masal Müzesi’nde toplanan tüm malzemeler Kartal Belediyesi tarafından bölgeye ulaştırıldı. Depremin yol açtığı büyük yıkımın ardından yaşamlarını çadırlarda, konteynerlerde ve geçici merkezlerde geçirmek zorunda kalan çocukların yüzlerini güldürmeyi hedefleyen kampanyaya halk da büyük ilgi gösterdi.

Kartal Belediyesi tarafından tasniflenerek bölgeye gönderilen çocuklara özel koliler depremin ardından psikolojileri de etkilenen çocukların iyileşmesine yardımcı olacak. Aynı zamanda oyun atölyelerinin kurulmasında da fayda sağlayacak.

 

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI