KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLERE EKPSS TERCİHLERİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMET

Kartal Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tercihleri kapsamında engelli bireylere yönelik ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sundu.

 

 

ÖSYM’nin 16 Ocak 2025 tarihinde “2025-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması” başlıklı duyurusu sonrası planlamalarını yapan Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimi uzmanları,, hazırlıklarını tamamlayarak 4 gün boyunca vatandaşlara ücretsiz bir şekilde EKPSS Tercih Danışmanlığı hizmeti sundu.

 

Uzmanların, engelli vatandaşların EKPSS tercihlerinde doğru adım atmalarını sağlamak amacıyla verdikleri ücretsiz danışmanlık hizmetleri, Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimi’nde yüz yüze ve telefon aracılığı ile iletişim kurularak gerçekleştirildi.

Bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarının yapıldığı danışmanlık hizmeti süresince tercih yapacak olan çok sayıda engelli vatandaşa, engellilik durumlarına göre uygun bölümlere yönelik tercih danışmanlığının yanı sıra; tercihleriyle ilgili kafalarına takılan tüm konularda da yardımcı olundu.

Kartal Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, uzmanların verdiği danışmanlık hizmetinin, süreci doğru yönetmelerini sağladığını ifade ederek Kartal Belediyesi ailesine teşekkür etti.

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK