KARTAL BELEDİYESİ'NDEN GENÇ YETENEKLERE EĞİTİM FIRSATI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel çocuk ve gençlerin sanatla tanışmaları için yetenek sınavı düzenliyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in vizyonu doğrultusunda Kartallı çocuk ve gençlerin; sanat ile tanışmaları ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamaları amacıyla faaliyetlerini yürüten Kartal Belediyesi Sanat Akademisi, ‘Müzik’ ve ‘Resim’ bölümünde eğitim almak isteyenler için yetenek sınavı düzenliyor.

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’ne, Prof. Cana Gürmen danışmanlığında; piyano, gitar, çello, yan flüt, perküsyon, keman, viyola ve koro branşlarında yetenek sınavı ile öğrenci alımı yapılacak. Kartal’da ikamet eden 7-15 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere verilecek müzik eğitimi için yetenek sınavı başvuruları; 05-30 Ekim 2020 tarihleri arasında www.kartal.bel.tr üzerinden yapılacak. Yetenek sınavı ise 07-08 Kasım (Cumartesi-Pazar) 2020 tarihinde, Kartal Belediyesi Sanat Akademisi (Sahil Ek Binası) 5. katta gerçekleştirilecek.

Akademinin “Resim” bölümüne girmek isteyen 9-16 yaş aralığındaki Kartallı çocuk ve gençler de yine yetenek sınavına tabi tutulacak. Karakalem, resim teknikleri ve teorik derslerin yer alacağı resim eğitimi için yetenek sınavı başvuruları ise; 21-30 Eylül 2020 tarihleri arasında www.kartal.bel.tr üzerinden yapılacak. Başvuru kaydı yapan adaylara yönelik düzenlenecek yetenek sınavı, 10 Ekim 2020 Cumartesi günü, Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar’da gerçekleşecek.

Her iki bölüm sınavı için de başvuru sayısına göre veliler, ilerleyen tarihlerde saat bilgisi konusunda bilgilendirilecek.

Not: Giriş sınavı için adayların, yanlarında nüfus cüzdanlarını bulundurmaları zorunludur. Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 kapsamında almış olduğu kararlar doğrultusunda, sınav yerleri ve tarihlerinde değişikliğe gidilebilecektir.

Bilgi İçin: 0216 280 60 70/ 0216 280 63 04

 

SICAKLAR 4 DERECE DAHA ARTACAK:ASIL TEHLİKE 17 TEMMUZ SONRASI
EMEKLİ MAAŞI KESİNTİLERİNDE E-DEVLET DÖNEMİ:KURUMA GİTMEYE GEREK SON!
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SREBRENİTSA SOYKIRIMI 'NIN 31 YILINDA ANMA MESAJI
ÇANKAYA BELEDİYESİ'NE DEV OPERASYON! BELEDİYE BAŞKANI DAHİL 36 KİŞİYE GÖZALTI KARARI
15 TEMMUZ'DA ULAŞIM MÜJDESİ:5 RAYLI SİSTEM HATTI ÜCRETSİZ OLUYOR
KIRIM KARANLIĞA GÖMÜLÜYOR:KADİM TÜRK YURDUNDA İNSANİ KRİZ KAPIDA!
ANKARA VE KKTC AVRUPA'DAN AP'YE REST:''BU KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR!''
CHP İSTANBUL İL BİNASINDA PANKART KRİZİ:ÇEVİK KUVVET MAKAM KATINA GİRDİ
VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR PROGRAMI ATAKENT MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
ÖZGÜR ÖZEL'DEN YENİ YOL HARİTASI:''YA PARTİYİ GERİ ALIRIZ YA DA SIFIRDAN YENİ PARTİ KURACAĞIZ''