KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HATAY'A GÜNDE ÜÇ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ

Kartal Belediyesi, Hatay Antakya’da oluşturduğu Afet Koordinasyon Merkezi’nde depremzedelere ulaştırılmak üzere sıcak yemek pişiriyor.

Merkezde pişen yemekler, mobil aşevleri aracılığı ile günlük 3 öğün şeklinde ilçe ve köylerdeki depremzedelere ikram ediliyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile afet bölgelerine yardım ulaştırmak için geçtiğimiz hafta harekete geçen Kartal Belediyesi, Hatay Antakya’da kurduğu ve yardımların toplandığı bir üs olarak kullanılmaya başlanan Afet Koordinasyon Merkezi’nde sıcak yemek hazırlayarak afet bölgelerindeki vatandaşlara ulaştırıyor.

Kartal’da toplanan yardım malzemelerinden; çadır, ısıtıcı, battaniye, kıyafet, yatak ve gıda gibi öncelikli ihtiyaçların toplanarak ilçe ve köylere ulaştırıldığı Afet Koordinasyon Merkezi’nde sabah, öğlen ve akşam sıcak çorba pişirilirken, akşam ve öğlen öğünlerinde ise 3 çeşit sıcak yemek çıkartılıyor.

Kartal Belediyesi’nin Afet Koordinasyon Merkezi’nde hazırlanan yemekler son olarak mobil aşevi araçları ile Defne’ye bağlı Defne Selman Nasır İlkokulu önü, Dermakta ile Halisli Köyleri taziye evi ile Antakya Sevgi Parkı önünde depremzede ve arama-kurtarma ekiplerine ikram ediliyor.

Sıcak yemekler, önümüzdeki günlerde belediye ekipleri tarafından diğer ilçe ve köylerde de dağıtılarak, köy halkının da sıcak yemeğe ulaşması sağlanacak. 

 

 

PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
TUZLA'DA YAZ BOYUNCA AÇIK HAVA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI