KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA DİJİTAL GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ

Kartal Belediyesi, Kartal’da yaşayan ve ekonomik hayata katılmak isteyen kadınlar için 3 hafta sürecek olan dijital girişimciliğin ele alındığı bir seminere ev sahipliği yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda kurulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kartal’da yaşayan kadınlara yönelik sosyal projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, son olarak Gedik Üniversitesi ile birlikte, Kartal’da yaşayan ve ekonomik hayatta daha aktif olmak isteyen kadınlar için bir seminer düzenliyor.

Dijital girişimciliğin, sosyal medyanın ve e-ticaretin ele alındığı seminere, konuşmacı olarak Gedik Üniversitesi Aslan Aydoğan, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Banu Kocadağ katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren seminerde konuşmacı Aslan Aydoğan; el emeği ürün yapan ve ürünlerini satılabilir hale getirmek ve yeni satış kanallarına ulaşmak isteyen kadınlara, dijital girişimcilik hakkında bilgi verdi. Eğitim sonunda, Kartallı kadınlar dijital girişimcilik hakkında merak ettiklerini konuşmacıya sorular sorarak yöneltti.

Dijital Girişimcilik Semineri, 19 ve 24 Kasım’da, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde Kartallı kadınları ağırlamaya devam edecek.

ÜMRANİYE’DE DAYANIŞMANIN SICAKLIĞI: HER GÜN İKİ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ
“YAYALAR 16. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TESCİL EDİLDİ
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY'IN SAĞLIK DURUMU AĞIRLAŞTI:ENTÜBE EDİLDİ
GAZETECİ ENVER AYSEVER TUTUKLANDI
KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DEMOKRASİ DAVRANIŞI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN İŞ İNSANI MEHMET SALİH USTA'YA NEZAKET ZİYARETİ
ŞARKICI GÜLLÜ'NÜN CİNAYETİNDE KAN DONDURAN GELİŞME:GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI DEŞİFRE EDİLDİ
ÜMRANİYE’DE TOPRAK SANATLA BULUŞUYOR
PENDİK'TE KORKUNÇ YANGIN FACİASI:3 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
PENDİKSPOR ÇORUM FK'YA 2-0 MAĞLUP OLDU