KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMI

Kartal Belediyesi, Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren ilçenin farklı mahallelerinde düzenlediği açık hava iftarları Kadir Gecesi’nde de vatandaşları aynı sofrada buluşturdu.

Kartal Belediyesi’ne ait Aşevi’nde hazırlanan yemekler ile iftarını açan vatandaşlara, Kadir Gecesi dolayısıyla camilerde de lokma ikramında bulunuldu.

Ramazan Ayı’nın 26. gününe denk gelen ve bin aydan hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gecesi’nde Kartallılar, Uğur Mumcu Mahallesi Kültür Merkezi’nde kurulan açık hava iftar sofrasında bir araya geldi. Kartal Belediyesi’ne ait Aşevi’nde hazırlanan yemekler ile iftarını açtı.

Kartal Belediyesi’nin Kadir Gecesi dolayısıyla Uğur Mumcu Mahallesi’nde düzenlediği iftar yemeğinin ardından ise camilerde vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Lokma ikramını memnuniyetle karşılayan Kartallılar, Kartal Belediyesi ve Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.

Kadir Gecesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bu mübarek gecenin tüm komşularımıza sağlık, huzur ve barış getirmesini, hayırlara vesile olmasını dilerim. Kadir Gecemiz mübarek olsun.” dedi.

 

...
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ