KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KAS-DER'E ZİYARET

Kartal Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma anlayışı ile ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren hemşehri derneklerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Söz konusu ziyaretler kapsamında Kartal Belediyesi yetkilileri, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Kartal Şubesi’ne giderek dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Ziyarete Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Sivil Savunma Müdürü Nurettin Yazar, Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Arda Savaş, Emlak ve İstimlak Müdürü Sayit Karagöz ile Kartal Afet Gönüllüleri katıldı.

KAS-DER Kartal Şube Başkanı Resul Uyanık ve dernek üyelerine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in sevgi ve selamlarını ileten heyet, Başkan Gökhan Yüksel’in: ”İlçemizde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu merkezine alarak faaliyet gösteren derneklerimizi önemsiyoruz. Kartal Belediyesi olarak katılımcı demokrasi anlayışı ile komşularımızla, muhtarlarımızla ve siz kıymetli dernek yöneticilerimizle buluşmalarımıza devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu hep birlikte güçlendirecek, güzel ilçemize hep birlikte artı değer katacağız.” mesajını da iletti.

KAS-DER’den Kartal Belediyesi’ne Teşekkür

Görüşmenin devamında Dernek Başkanı Resul Uyanık, Kartal Belediyesi’nin 11 Ağustos 2021’de gerçekleşen sel felaketinde Sivil Savunma Uzmanlığı personeli ile canla başla çalıştığını söyleyerek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ve afet bölgesinde emek veren tüm Kartal Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Kartal Belediyesi yetkilileri de misafirperverliklerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek dernek başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ