KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KREŞ ÖĞRETMENLERİNE KUTLAMA YEMEĞİ

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte görev yapan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama yemeği düzenlendi.

 

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Daire Başkanı Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Kars, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Kreş Müdürü Hilal Kıraç ve 14 kreşte eğitim veren öğretmenler katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Kars, İBB Sosyal Yardım İşleri Daire Başkanı Enif Yavuz Dipşar’ın da bir dönem Kartal’da kreş müdürü olarak görev yaptığını hatırlattı.

Yıllar sonra böyle bir kutlama yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduğu belirti. Dipşar’ın bıraktığı yerden devam etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek,  kreş öğretmenlerinden çocukları Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Fikri hür, vicdanı hür’ nesiller olarak yetiştirmelerini beklediğini söyledi. Konuşmaların ardından devam eden kutlama yemeğinde öğretmenler halaylar ve oyun havaları ile eğlenceli bir akşam geçirdi.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ