KARTAL BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ

COVİD-19 salgını nedeni ile uygulanan sokağa çıkma yasaklarından, mezarlık ziyaretlerini yapamayan Kartallıların Kurban Bayramı’nda, sevdiklerinin mezarlık ziyaretlerini rahat yapabilmeleri için ücretsiz ulaşım hizmeti gerçekleştiriyor.

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ

 

Kartal Belediyesi, geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda, COVİD-19 salgını nedeni ile uygulanan sokağa çıkma yasaklarından,  mezarlık ziyaretlerini yapamayan Kartallıların Kurban Bayramı’nda, sevdiklerinin mezarlık ziyaretlerini rahat yapabilmeleri için ücretsiz ulaşım hizmeti gerçekleştiriyor.

Kartal Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ara vermeden, Kartallıların hizmetinde mesaisine devam ediyor Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü tarafından, arefe günü ve bayramın 1 ile 2’inci günlerinde, sevdiklerini kaybeden Kartallıların mezarlık ziyaretleri için ücretsiz ring seferleri gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda, COVİD-19 salgını nedeni ile uygulanan sokağa çıkma yasaklarında, yakınlarının mezarlıklarını ziyaret edemeyen Kartallılar, bu bayramda ücretsiz ve rahat ulaşım hizmetiyle sevdiklerinin mezarlıklarını ziyaret etti. Araçlar, Kartal Meydanı önünden daha önceden belirlenen saatlerde, ring seferlerini gerçekleştirdi.

 

Ayrıca, mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlara, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan stantlarda lokum ve kolonya ikram ediliyor.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışıyla Kurban Bayramı boyunca da Kartallı vatandaşların yanında olduklarını kaydederek; “Kartal Belediyesi ekiplerimiz Kurban Bayramı mesaisine devam ediyor. Bayram boyunca vatandaşlarımızın ziyaretlerini daha kolay yapabilmesi için ilçe meydanından mezarlıklara ücretsiz olarak araç kaldırılıyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, sevdiklerimiz ile beraber nice mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AHMET CİN MUHARREM AYI NEDENİYLE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN SİLİVRİ'DEKİ ORMAN YANGINI MÜDAHALELERİNE DESTEK
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'ÜN KATILIMIYLA YENİLENEN HASTANE SINIFI HİZMETE AÇILDI
ÇEŞMEDE'Kİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
SAHTE DİPLOMA SORUŞTURMASININ İDDİANAMESİ HAZIRLANDI: İMAMOĞLU'NA 8 YIL 9 AY HAPİS CEZASI İSTENİYOR
CHP PENDİK MADIMAK KATLİAMI'NDA YAŞAMINI YİTİRENLERİ ANDI;''MÜCADELEMİZ SÜRECEK''
PENDİK YEŞİLAY SPOR KULÜBÜ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN SEFERİHSAR'DAKİ ORMAN YANGININA ACİL DESTEK
YAZ SPOR OKULLARI DOLU DOLU GEÇİYOR
İZMİR'İN ÇEŞME VE ÖDEMİŞ İLÇELERİNDE ÇIKAN YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR