KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KURUM ÇALIŞANLARINA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ

Doğal afetlere karşı “sosyal bilinç” oluşturma çabasıyla hareket eden Kartal Belediyesi; ilçedeki çeşitli kurumlarda verdiği deprem, yangın ve sel gibi afetlerin zararlarının azaltılmasını amaçlayan ‘Temel Afet Bilinci’ eğitimlerine devam ediyor.

 

Eğitimler kapsamında son olarak ilçede bulunan hastanelerde, PTT Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri ve Halk Eğitim Merkezi’nde görev yapan personele Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü’nün alanında uzman ekipleri tarafından ‘Temel Afet Bilinci’ eğitimi verilmeye başlandı.

İki hafta boyunca devam edecek olan eğitimlerde çalışanlara; olası bir afet anında yapılması ve yapılmaması gerekenler ile acil durum çantası hazırlama, olay yeri yönetimini sağlama ve arama kurtarma çalışmaları gibi birçok konuda bilgi veriliyor.

Eğitimlerin ilk bölümü uzman ekiplerin tecrübelerini paylaştığı bir sunumla ilerlerken, ikinci bölüm soru cevap kısmı ile sona eriyor. Kartal Belediyesi tarafından sürdürülen eğitimlerle kamu kurumlarında görev yapan personelin afetler konusunda donanımlı hale gelmesi hedefleniyor.

YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NDE KURA HEYECANI: İLK ADIM 29 ARALIK'TA!
FENERBAHÇE KULÜP BAŞKANI SADETTİN SARAN ADLİYEDE İFADE VERİYOR
ÜMRANİYE’NİN GURURU: WUSHU KUNG FU’DA 7 MADALYA
YILIN SON AĞAÇ DİKİMİNİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YAPTI
ZORUNLU ASKERLİK SİSTEMİ DEĞİŞİYOR
BAKAN GÜLER'DEN SURİYE MESAJI:'' İHTİYAÇ OLURSA GEREKENİ KİMSEYE SORMADAN YAPARIZ''
ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!