KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MEVLİD KANDİLİ'NDE VATANDAŞLARA HAYIR LOKMASI İKRAMI

Kartal Belediyesi, Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla, ilçedeki cami önlerinde vatandaşlara hayır lokması ikramında bulundu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Kartal Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hayır lokması dağıtımı; Çavuşoğlu, Soğanlık ve Cevizli Merkez Camilerinin önünde pişirilerek, mobil ikram araçlarından cami cemaatine ve vatandaşlara ikram edildi. 

Lokma dağıtımı yapan ekipler, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in vatandaşlara selamlarını ileterek, kandillerini kutladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Mevlid Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyerek şunları dile getirdi;  

“Mevlid Kandili, bizler için hem Hz. Peygamberimizin dünyaya teşrifini idrak ettiğimiz hem de manevi değerlerimizi yeniden hatırladığımız çok özel bir gecedir. Bu müstesna gecede bir araya gelmek, dayanışmamızı ve kardeşliğimizi güçlendiriyor.

Kartal Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmayı görev biliyoruz. Bu vesileyle tüm komşularımın ve İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

DÜN TAHLİYE EDİLEN BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSLER İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ
CHP'DE KAYYIM KRİZİ BÜYÜYOR: BİR KİŞİ DAHA GÖREVDEN ÇEKİLDİ
SAĞLIKTA YENİ UYGULAMA BAŞLADI! ECZANELERDE YAPILAN ÖLÇÜMLER E-NABIZ'A AKTARILACAK
CHP OLAĞANÜSTÜ KURULTAYA GİDİYOR
KARTAL BELEDİYESİ BALIKÇILAR ÇARŞISI YANGININ ARDINDAN ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
HOBİ VE MESLEK KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP TARAFINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLEN GÜRSEL TEKİN GÖREVE BAŞLADIĞINI DUYURDU
İNTERNETTE SUÇ PAZARLIĞI: ÇOCUKLAR SUÇA ALET EDİLİYOR
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER TAHLİYE EDİLDİ