KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MİRAÇ KANDİLİ'NDE VATANDAŞLARA HAYIR LOKMASI İKRAMI

Kartal Belediyesi, Miraç Kandili nedeniyle, ilçede belirli noktalarda vatandaşlara hayır lokması ikramında bulundu.

 

Kartal Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hayır lokması ikramları, ilçedeki belirli camilerin önünde vatandaşlara dağıtıldı.

Kartal bulunan Mehmet Akif Cami, Çavuşoğlu Cami, Kıbrıs Şehitleri Cami ve Şeyh Edebali Cami önünde pişirilen sıcak lokmalar, mobil ikram araçlarından cami cemaatine ve vatandaşlara ikram edildi. Lokma dağıtımı yapan ekipler, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in vatandaşlara selamlarını ileterek, kandillerini kutladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ülke olarak çok zor günlerden geçildiğini, Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olmasını temenni ederek; "Kahramanmaraş merkezli depremler hepimizi derinden üzdü. 'Gün birlik günü' diyerek, canla başla çalışarak yaralarımızı birlikte saracağız. Miraç Kandili'nin tüm komşularımıza, milletimize ve depremden zarar gören tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu yarınlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
TUZLA'DA YAZ BOYUNCA AÇIK HAVA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI