KARTAL BELEDİYESİ'NDEN PARKLARLA İLGİLİ HUMMALI ÇALIŞMA;BAHARA HAZIR OLACAK

İstanbul’un en yeşil ilçelerinden biri haline getiren Kartal Belediyesi; yeşil alan ve parkların bakım onarım çalışmalarına tam kapanma sürecinde de hız kesmeden devam ediyor.

 

İki yılda çok sayıda park ve dinlenme alanları açarak ilçedeki yeşil alan miktarını 375.333 bin metrekareye çıkaran ve Kartal’ı İstanbul’un en yeşil ilçelerinden biri haline getiren Kartal Belediyesi; yeşil alan ve parkların bakım onarım çalışmalarına tam kapanma sürecinde de hız kesmeden devam ediyor.

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, tam kapanma sürecini fırsat bilerek parklar ve yeşil alanlardaki çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, tam kapanma süreci sona erdiğinde vatandaşların temiz ve huzurlu ortamlarda çocukları ile birlikte zaman geçirmeleri için parklarda temizlik, bakım onarım, çim biçme-serme, sulama boruları döşeme gibi birçok çalışma gerçekleştiriyor. Parklardaki yeşil alanı elden geçiren ekipler, hareketi engelleyen ağaçları budarken, oyun alanlarında da iyileştirmeler yapıyor. Tüm bu çalışmalarla vatandaşların parklardan daha konforlu ve güven içinde yararlanması hedefleniyor.

Çalışmalar hakkında konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "2019 yılından bu yana mevcut parklarımıza 13 park daha ilave ettik. Yeşil alan miktarımızı 375.333 bin metrekareye çıkardık. Var olan parklarımızı da modernize edip çağın gereklerine uygun hale getiriyoruz. Ekiplerimizin çalışmaları tam kapanma döneminde de devam ediyor. Daha yeşil bir Kartal için çalışıyoruz. Kartallı komşularımızın ihtiyaçları neyse, ona göre bu hizmeti yerine getirmek için adeta seferberlik içerisindeyiz." diye konuştu.

ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR
MARMARA'DA 3.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HALK GÜNÜ KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL’DA DÜNYA KÜLTÜRLERİ BULUŞUYOR
PENDİK ÇARŞIDA ASFALT SERİMİ BAŞLADI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' 27 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR
ADD'DEN ER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET