KARTAL BELEDİYESİ'NDEN PAZARLARA ATEŞ ÖLÇERLİ GEÇİŞ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Koranavirüs tedbirleri kapsamında pazar yerlerine ateş ölçer koyarak Koranavirüs önlemlerini bir üst çıtaya taşıdı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Covid-19 salgını nedeniyle Kartal'da tüm tedbirleri bir üst düzeye taşıdı. Başkan Gökhan Yüksel pazar giriş yerlerin yetkilileri görevlendirip pazara gelen tüm vatandaşların ateşlerini ölçerek alışveriş yapmalarını sağladı. Pazar giriş ve çıkışlarda görevlendirilen ekipler pazara gelen vatandaşların ateşini ölçerek pazar yerlerine alıyor. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel sosyal medya hesabından açıklama yaparak Kartal'da virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda yardımlarının sürdürülmekte olduğunu belirtti. Başkan Gökhan Yüksel; açıklamasında Kartal'da hiç bir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini ifade ederek belediye'ye kayıtlı olan ve olmayan tüm yurttaşların ihtiyaçlarının sağlanacağını söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

MARMARA'DA 3.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HALK GÜNÜ KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL’DA DÜNYA KÜLTÜRLERİ BULUŞUYOR
PENDİK ÇARŞIDA ASFALT SERİMİ BAŞLADI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' 27 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR
ADD'DEN ER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET
YENİ METRO HATTI ÜMRANİYE’YE HAYIRLI OLSUN
KARTAL’DA MEVLİT KANDİLİ BEREKETİ
BÜLENT ECEVİT KÜLTÜR MERKEZİ BAHÇESİNDE PEYZAJ DÖNÜŞÜMÜ