KARTAL BELEDİYESİ'NDEN PAZARLARA ATEŞ ÖLÇERLİ GEÇİŞ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Koranavirüs tedbirleri kapsamında pazar yerlerine ateş ölçer koyarak Koranavirüs önlemlerini bir üst çıtaya taşıdı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Covid-19 salgını nedeniyle Kartal'da tüm tedbirleri bir üst düzeye taşıdı. Başkan Gökhan Yüksel pazar giriş yerlerin yetkilileri görevlendirip pazara gelen tüm vatandaşların ateşlerini ölçerek alışveriş yapmalarını sağladı. Pazar giriş ve çıkışlarda görevlendirilen ekipler pazara gelen vatandaşların ateşini ölçerek pazar yerlerine alıyor. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel sosyal medya hesabından açıklama yaparak Kartal'da virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda yardımlarının sürdürülmekte olduğunu belirtti. Başkan Gökhan Yüksel; açıklamasında Kartal'da hiç bir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini ifade ederek belediye'ye kayıtlı olan ve olmayan tüm yurttaşların ihtiyaçlarının sağlanacağını söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI