KARTAL BELEDİYESİ'NDEN REGAİB KANDİLİ'NDE VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMI

Kartal Belediyesi, Regaib Kandili dolayısıyla ilçede 5 farklı noktada vatandaşlara lokma ikramı yaptı.

Mübarek 3 ayların ilk kandili olan Regaib Kandili için vatandaşlara lokma ikramı yapmak isteyen Kartal Belediyesi görevlileri, Kartal Merkez Camii, Cevizli Kavaklı Camii, Soğanlık Yeni Camii, Orhantepe Mahallesi Çınar Caddesi ve Hürriyet Mahallesi Merkez Camii’nde akşam namazından önce hazırlık yaptı.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen lokma ikramı; kandil ve namaz için camilere gelen vatandaşlar ile yoldan geçen vatandaşlara ikram edildi. Hazırlanan sıcak lokmalar vatandaşlara ikram edilerek kandilleri kutlandı. Ekipler hem gün içinde hem de akşam namazından itibaren binlerce vatandaşa lokma ikramı yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Regaip Kandili dolayısıyla, “Bu özel gecenin hepimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Tüm İslam âleminin üç ayları ve Regaip Kandili mübarek olsun.” dedi.

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI