KARTAL BELEDİYESİ'NDEN REGAİB KANDİLİ'NDE VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMI

Kartal Belediyesi, Regaib Kandili dolayısıyla ilçede 5 farklı noktada vatandaşlara lokma ikramı yaptı.

Mübarek 3 ayların ilk kandili olan Regaib Kandili için vatandaşlara lokma ikramı yapmak isteyen Kartal Belediyesi görevlileri, Kartal Merkez Camii, Cevizli Kavaklı Camii, Soğanlık Yeni Camii, Orhantepe Mahallesi Çınar Caddesi ve Hürriyet Mahallesi Merkez Camii’nde akşam namazından önce hazırlık yaptı.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen lokma ikramı; kandil ve namaz için camilere gelen vatandaşlar ile yoldan geçen vatandaşlara ikram edildi. Hazırlanan sıcak lokmalar vatandaşlara ikram edilerek kandilleri kutlandı. Ekipler hem gün içinde hem de akşam namazından itibaren binlerce vatandaşa lokma ikramı yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Regaip Kandili dolayısıyla, “Bu özel gecenin hepimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Tüm İslam âleminin üç ayları ve Regaip Kandili mübarek olsun.” dedi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ