KARTAL BELEDİYESİ'NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETİ

 Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, her yıl budama takvimi esas alınarak gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde elde edilen odunlar, kış aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşların yakacak gereksinimini karşılıyor.

 

Daha önce de budanmış ağaç dallarından çeşitli materyaller üreterek geri dönüşüme katkı sunan Kartal Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, örnek bir projeye daha hayat verdi. Proje kapsamında; yıl boyunca ağaçların budanmasıyla elde edilen dallar istiflendi, ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyesinde belediye çalışanları tarafından küçük parçalara ayrılıp işlendikten sonra yakacak odun haline getirildi ve çuvallanarak vatandaşlara dağıtıldı.

 

Böylece bir yandan; mevsim şartlarına bağlı olarak yeşil dokunun sağlıklı gelişmesi, estetik görünüme kavuşması ve hastalıklara karşı direncinin artması sağlanırken bir yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşların yakacak gereksinimi karşılanmış oldu.

 

 

Söz konusu çalışmalar çerçevesinde yakacak haline getirilen odunlar son olarak Kartal Belediyesi personeli tarafından Kartal’ın en eski sakinlerinden biri olan Kudret Torun’a teslim edildi. Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Karacan ile Petrol İş Mahalle Muhtarı Ayten Aytür de belediye ekipleri ile birlikte 100 yaşındaki Kudret Torun’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette belediye çalışanlarına teşekkür eden Torun, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e de bu anlamlı çalışmadan dolayı ayrıca teşekkürlerini iletti.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ VE FİNANS DEVLERİNDEN DEV ULAŞIM ZİRVESİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR
MARMARA'DA 3.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HALK GÜNÜ KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET