KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ VE HAYIR LOKMASI İKRAMI

 Berat Kandili nedeniyle Kartal Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında bulunan camilerin önünde vatandaşlara hayır lokması ve kandil simidi ikram edildi.

 

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan beş caminin önüne kurulan mobil araçlarla vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

Kartal Merkez Cami, Yalı Mahallesi Hacı Ahmet Cami, Hürriyet Mahallesi Merkez Cami, Atalar Merkez Cami ve Orhantepe Merkez Cami önünde hazır bulunan araçlarda pişirilen sıcak lokmalar cami cemaatine ve vatandaşlara dağıtıldı. Lokma dağıtımı yapan ekipler Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in selamlarını ileterek, vatandaşların kandillerini kutladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de paylaştığı mesajda “Ramazan Ayı’mızın habercisi olan Berat Kandil’inin tüm komşularımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.” diyerek tüm Müslüman âleminin ve Kartallı vatandaşların kandilini kutladı.

 

YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ