KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI

Kartal Belediyesi, kış aylarında vatandaşların soğuktan olumsuz etkilenmemeleri için Mobil İkram Araçları ile sıcak çorba ve çay ikramında bulunuyor.

 

Soğuk Kış Günlerinde Dayanışma Devam Ediyor

Sabahın erken saatlerinden itibaren Kartal’da özellikle toplu ulaşım araçlarının en yoğun kullanıldığı Kartal Köprüsü ve metro çıkışlarında hizmet veren ekipler, vatandaşlara çorba ve çay ikramında bulundu.

Kar yağışına karşı Kartal’da hayatın olumsuz etkilenmemesi için ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam eden Kartal Belediyesi, bir yandan da ilçenin yoğun olarak kullanılan güzergâhlarında, soğuk ve karlı hava nedeniyle zorluk çeken vatandaşların bir nebze olsun içlerini ısıtmak için, ‘Mobil İkram Aracı’ ile sıcak çorba ve çay ikramında bulunuyor.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirişlen sıcak çorba ve çay ikramından faydalanan vatandaşlar ise Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ve Kartal Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Kartal Belediyesi yetkilileri ise benzer sosyal destek çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini ve vatandaşların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI