KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VELİLERE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Kartal Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte velilere yönelik bilgilendirme seminerlerine başladı.

 

Öğrencilerin okula uyum süreci ve beslenmelerine yönelik yapılan seminerlerde velilere bilgi verildi.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, okula yeni başlayan çocukların ailelerini bilinçlendirmek amacıyla iki önemli seminer düzenledi.

Psikolojik Danışman Selin Çaylı'nın sunduğu ‘Okula Uyum Süreci Veli Bilgilendirme Semineri’ ile Diyetisyen Dilber Kübra Şimşek'in gerçekleştirdiği ‘Okul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme Semineri’, velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

İlk seminer, Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu'nda yapıldı. Seminerde Psikolojik Danışman Selin Çaylı, çocukların okula uyum sürecinde dikkat edilmesi gereken noktaları paylaştı ve velilerin sorularını yanıtladı. Ardından Diyetisyen Dilber Kübra Şimşek, okul çağı çocuklarının beslenme düzeni ve sağlıklı alışkanlıklar kazanması üzerine bilgiler aktardı. Seminer velilerden gelen sorular eşliğinde devam etti.

Velilerimizi Bilgilendirmeye Devam Edeceğiz

Seminerler, katılımcıların büyük ilgisini çekerken, veliler ve öğretmenler, etkinliğin sonunda Selin Çaylı ve Dilber Kübra Şimşek'e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Kartal Belediyesi’nin bu tür bilgilendirici etkinliklerine devam edeceği belirtildi.

 

YAĞMUR SUYU KANALLARI VE MAZGALLARDA YOĞUN TEMİZLİK
İMAMOĞLU'NUN EŞİNİN AVUKATI NUSRET YILMAZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
AK PARTİ'YE GEÇEN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME:AKLANDIM DEDİĞİ DOSYA YENİDEN AÇILDI
ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES
KADINLAR ÜRETİYOR KARTALLILAR KAZANIYOR
PENDİK 5. KAHVE FESTİVALİ BAŞLIYOR
4. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ KARTAL'DA BAŞLIYOR
BAKAN YERLİKAYA DUYURDU: SAPIK TACİZCİ YAKALANDI
KÜTÜPHANELER YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM ÖNCESİ BAKIM VE ONARIM DESTEĞİ