KARTAL BELEDİYESİ'NE BAĞLI ARAMA VE KURTARMA EKİBİ İZMİR'E ULAŞTI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel İzmir Seferhisar'da meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrası harekete geçti. Başkan Gökhan Yüksel acil toplantı yaparak bölgede arama ve kurtarma çalışmalarına katılacak çok sayıda personeli İzmir'e gönderdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel İzmir Seferhisar'da meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrası Sivil Savunma Müdürlüğü binasına gelerek bölgeye gönderilmek için çok sayıda personeli görevlendirdi.

Başkan Gökhan Yüksel tarafından görevlendirilen bağlı arama ve kurtarma ekibi gece yola çıkarak enkaz alanına ulaştı. Kartal Belediyesi'ne bağlı arama ve kurtarma ekibi enkaz alanındaki çalışmalara katılarak yaralıların kurtarılması için mücadele ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel İzmir'de yaşanan depremle ilgili üzüntüsünü paylaşarak tüm İzmir halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.Başkan Yüksel Kartal Belediyesi'nin tüm birimlerinin İzmir ve Ege halkının yanında olduğunu belirterek bölgeye giden Kartal Belediye'sine bağlı arama ve kurtarma ekibine başarılar diledi.

KARTALLI VATANDAŞLAR SABAH SPORUNDA BULUŞUYOR
“GÖRKEMLİ HATIRALAR” İLE ATAŞEHİR’DE 3 FİDAN ANILDI
ESTONYA KIZILHAÇ HEYETİ PENDİK TÜRK KIZILAY ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL; TUZLA KÜLTÜR SANAT KENTİ OLARAK ANILACAK
KARTAL AFET İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN GECE TATBİKATI
MALTEPE'DE SPOR KARNAVALI COŞKUSU
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ADEM UÇAR'DAN BURUK VEDA
ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI VE İLK YARDIMI EĞİTİM PARKI'NDA EĞLENEREK ÖĞRENDİ
BAŞKAN BİNGÖL;''DAHA GENİŞ BİR AĞAÇLANDIRMA KAMPANASI SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ''