KARTAL BELEDİYESİ'NİN ENGELSİZ YAŞAM FESTİVALİ NEFES KESTİ

Kartal Belediye Başkanlığı 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Kartal Meydanı'nda Engelsiz Yaşam Festivali düzenledi.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü engelli bireylerin; sosyal, ekonomik ve kültürel hayatın her alanında entegrasyonunu sağlamak ve engelli bireylere yönelik farkındalığı artırmak amacıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik organize etti.

2 Aralık Perşembe günü saat 11:00'da Kartal Bankalar Caddesi üzerinden başlanan yürüyüş ve bandolarla devam eden etkinliğe Başkan Gökhan Yüksel de katılım sağladı. Kartal Meydanı'nda düzenlenen Engelsiz Yaşam Festivali'in açılışında kısa bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel etkinliğin farkındalık yaratma ve tüm engellilere fırsat verilmesi halinde neler yapabileceklerinin gösterilmesi adına düzenlendiğini belirtti.Başkan Gökhan Yüksel engellilere yönelik bu tür etkinlik ve desteğin sürdürüleceğini söyledi. Englsiz Yaşam Festivali engellilerden oluşan grubun muhteşem konseriyle devam etti.

Festivalde;İsem Müzik Grubu ve Halk Oyunları Ekibi’nin etkinliği, Melodi Dans ve Down Sendromlu Grubu Vals Gösterisi, Avrasya Özel Çocuklar Derneği Ritim Atölyesi (Otizm ve Down Sendromlu çocuklar), Şehit Recep Büyük Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu’nun bando ekibi, ritim grubu, şiir dinletisi ve Grup Çokses yer aldı. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

Video Linkiteki ektedir;

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI