KARTAL BELEDİYESİ'NİN GENÇ STAJYERİ SOKAK KEDİLERİ İÇİN EV TASARLIYOR

Kartal Belediyesi’nde stajyer öğrenci olarak çalışan Hürkan Demirci, sokak hayvanları için örnek bir çalışma gerçekleştiriyor.

Genç stajyer, sokak kedilerinin kışın zor koşullarında barınabilecekleri ‘kedi evi’ tasarlıyor.

Kartal Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü’nün Tasarım ve AR-GE biriminde çalışan Hürkan Demirci ismindeki genç stajyer, belediye bünyesinde örnek bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor. Genç stajyer öğrenci, özellikle kışın barınma sorunu çeken sokak kedileri için ‘kedi evi’ tasarlıyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, stajyer öğrenci Hürkan Demirci’yi çalışmalarını gerçekleştirdiği atölyesinde ziyaret ederek, hazırladığı kedi evleriyle ilgili bilgi aldı. Çalışmalarından dolayı stajyer öğrenciyi takdir eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Hürkan genç ve çalışkan bir öğrencimiz. Belediyemizin bünyesinde herkese örnek olacak bir çalışmaya imza attı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hazırladığı kedi evleri sayesinde patili dostlarımız kışın soğuklarında barınma sorunları yaşamayacak” ifadelerini kullandı.

CEMAL ŞAHAN VEFATININ 7.YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
AK PARTİ PENDİK'TE ''AHDE VEFA BULUŞMASI''
GAZZE'DE ESİR TAKASI BAŞLADI, İLK GRUP REHİNELER KIZILHAÇ'TA
İPEK YOLU SENFONİSİ PENDİK’TE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE İSTİHDAM ÇADIRLARI KAPILARINI AÇTI
KREDİ KARTI BORCU OLANLARA KADEMELİ HACİZ ŞOKU:MAAŞ KESİNTİSİ YÜZDE 60'A ÇIKIYOR
“NEHİRDEN DENİZE ÖZGÜR FİLİSTİN” KONFERANSI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MANSUR YAVAŞ'TAN SORUŞTURMA ÇIKIŞI:''HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ TEK BİR İŞLEMİMİZ YOKTUR''
SCHENGEN'DE DİJİTAL DÖNEM BAŞLIYOR:PASAPORT DAMGASI TARİHE KARIŞIYOR
BİLİM ÜMRANİYE’DE UZAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ