KARTAL BELEDİYESİ'NİN KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 7/24 İŞ BAŞINDA

Beklenen kar yağışı öncesi ilgili tüm birimleri ile alarma geçen Kartal Belediyesi, ilçede buzlanma meydana gelen noktalarda yoğun bir mesaiye girerek tuzlama çalışması yapıyor.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, buzlanan yollarda vatandaşların mağdur olmaması amacıyla ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına başladı.

Başta Komşu İletişim Merkezi olmak üzere vatandaşlardan gelen taleplere ve sahadan gelen ihbarlara göre hareket eden ekipler, özellikle Aydos ve Yakacık gibi ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başlayan buzlanmaya müdahale ediyor.

24 saat nöbet tutan ekipler, buzlanan yollara ve sokaklara tuz serperek olası kaza ve yaralanmaları önlemeye çalışıyor. Olası bir kar yağışı için de ilçenin belirli noktalarında ekiplerin bekleyişi devam ediyor.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI