KARTAL BELEDİYESİ'NİN MİNİK KREŞ ÖĞRENCİLER YÜZ YÜZE EĞİTİME DÖNDÜ

Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim alan minik öğrenciler, yüz yüze eğitimin yeniden başlamasıyla birlikte sınıflarına geri döndü.

Kartal Belediyesi’nin 15 kreşinde eğitim alan yüzlerce öğrenci, kreşlerde ve ana sınıflarında yüz yüze eğitime yeniden izin verilmesi ile birlikte sınıflarına geri döndü. Daha önce Koronavirüs tedbirleri kapsamında derslerine online olarak evlerinden katılan minikler, kreşlerin yüz yüze eğitime başlamasından dolayı arkadaşlarıyla buluşmanın sevincini yaşadı.

Yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri virüsten korumak için uygulanan tüm tedbirler ise Kartal Belediyesi’nin alanında uzman ekiplerince hayata geçiriliyor. Tedbirler kapsamında tüm kreşler detaylı bir şekilde nano gümüş iyon teknolojisi ile dezenfekte edilirken öğretmenler ve diğer personel de tüm hijyen kurallarını uygulamaya büyük özen gösteriyor.

 4 Ocak 2021 itibari ile kapılarını yeniden açan kreşlerdeki eğitimler, yüz yüze ve online olarak verilmeye devam edecek. Öğrenciler ise virüs tehlikesinden uzak bir şekilde arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşmanın mutluluğunu doyasıya yaşayacak.

KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE KARNE HEYECANI
PENDİK'TE KARNE HEYECANI: ALPER GEZERAVCI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
TUZLA'NIN GENÇ YILDIZLARI MEZUN OLDU
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN MUHARREM AYI'NA ÖZEL AŞURE İKRAMI
TUZLA DENİZ FESTİVALİ 3 BAŞLIYOR
YKS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
20 BİN KİŞİYE DEV KAZANLARDA PİŞEN AŞURE İKRAM EDİLDİ
''ORTA SEVİYE AKREDİTASYON BELGESİ'' ALMAYA HAK KAZANDILAR
KARTAL’DA YAS-I MUHARREM ANMASI GERÇEKLEŞTİ
İZMİR'DE ŞAFAK OPERASYONU:İKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI