KARTAL BELEDİYESİ'NİN RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Kartal Belediyesi, Ramazan ayının manevi iklimini her yaştan Kartallıya yaşatabilmek amacı ile bu yıl geleneksel etkinlikleri, düzenleyeceği online programlar üzerinden gerçekleştirecek.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonunda yapılacak olan geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında yüzlerce yıllık bir geçmişe sahip olan Hacivat-Karagöz gölge oyunu, meddah ve orta oyununun yanı sıra; Tasavvuf Müziği dinletileri, ilahiler, semazen ve dans gösterileri, kanto, kukla oyunları ile illüzyon gösterileri ekranlara taşınacak. Korona virüs pandemisi nedeni ile tüm etkinlikler, Kartal Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak.

15 Nisan - 09 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan birbirinden çeşitli etkinlikler ile Kartallı vatandaşlar, Ramazan ayının duygu yüklü atmosferini doyasıya yaşayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI