KARTAL BELEDİYESİ'NİN SANATA VE SANATÇIYA DESTEK ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Koronavirüs salgını ile birlikte faaliyetlerini ertelemek ya da iptal etmek zorunda kalan sanatçılara yönelik başlattığı destek etkinlikleri ile adından söz ettiren Kartal Belediyesi, Nisan ayı süresince de sanat sektörüne destek olmaya devam ediyor.

Aylık gerçekleştirdiği etkinlikler ile kültür sanat sektöründeki birçok değerli ismi online programlar aracılığı ile vatandaşlar ile buluşturan Kartal Belediyesi, Nisan ayı boyunca da konserleri ve tiyatro oyunlarını ekranlara taşıyor.

22 Sanatçı Sahne Alacak

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen ve 1 Nisan 2021 itibari ile başlayan etkinliklerde; 22 konser ve 4 çocuk tiyatro oyunu, Kartal Belediyesi’nin Youtube, Facebook ve Twitter hesaplarından yayınlanacak.

Kartal Belediyesi, Nisan ayı boyunca; Zeyno, Nazmi Can, Hasan Yıldız, Hayri Süt, Coşkun Demir, Sercan Demir, Sedat Ünver, Aşkın Nur Metin, Mehmet Şimşek, Sultan Bilgin, Ayşe Çevik, Ahmet Can Kaya, Zeynel İbiş, Umut Seryol, Aygün Öztürk, Erdoğan Doğan, Yücel Yıldız, Eski Moda, Kubilay Duman, Alahattin Büyükurgan, Cengiz Budak ve Taner Özdemir konserleri ile hem ekonomik zorlukla mücadele eden sanatçılara bir nebze de olsa destek olacak hem de Kartallıların konser hasretini giderecek.

Nisan ayı online çocuk tiyatroları kapsamında ise; Ada Sanat Tiyatrosu’nun Mozart, Labirent Tiyatrosu’nun Yıldız Elması, Gölgeler Tiyatrosu’nun Curcuna Mahallesi, Tiyatro Nekte’nin Karagöz Pazarcı isimli tiyatro oyunu minik seyircileri ile buluşacak.

TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI
DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!