KARTAL CEMEVİ VAKFI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Kartal Cemevi Vakfı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kartal Cemevi konferans salonunda konferans düzenledi. Akademsiyen Elfin Tataroğlu'nun panelist olarak katıldığı etkinlikte kadınların yaşam içindeki zorlu mücadeleleri ele alındı.

Kartal Cemevi Vakfı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle konferans binasında özel bir anma programı düzenledi.

Programa;Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Akademisyen Elfin Tataroğlu,Muzaffer Özedmir,Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş,Kartal CHP Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem,Kartal İyi Parti Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi,AK Parti Kartal Meclis Üyeleri, CHP Kartal Meclis Üyeleri ile çok sayıda sivil toplum örgütü katılım sağladı.

Program Kartal Cemevi Vakfı Dedesi'nin konuşması ve şehitlerimizin anılmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş kadınların ölümleri pahasına kazandıkları hak ve özgürlüklerin birlik ve beraberlik içerisinde kendilerini geliştirerek devam edeceğini belirtti. Sarıtaş kadınların toplumun her alanında aktif görev almalarının hak ve gereklilik olduğunu sözlerine ekleyerek tüm katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Haber/ Hatice ODABAŞ

ORTA-DUMLUPINAR MAHALLELERİNDEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SONA YAKLAŞILDI
BURSA'DA ORMAN YANGINI! EKİPLERİN MÜDAHALESİ DEVAM EDİYOR
TUTUKLU BULUNAN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK'İN OĞLU GÖZALTINA ALINDI
TBMM ÖNÜNDE YAKILAN BEYAZ TOROS'LA İLGİLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA
ARAÇLARDA KAMERA TAKİP SİSTEMİ ZORUNLU OLDU
CHP PENDİK'TE  BAŞKANLIK YARIŞI SÜRÜYOR 
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TUTUKLANDI
KARTAL BİLİM MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ'NDE SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
FENERBAHÇE'NİN EFSANE BAŞKANI ALİ ŞEN YOĞU N BAKIMA KALDIRILDI
''HALK TV GÖRKEMLİ HATIRALAR'' PROGRAMI ALTINOLUK'TA COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ