KARTAL CEMEVİ VAKFI AŞURE LOKMASINDA BULUŞTU

Kartal Cemevi Vakfı Muharrem Ayı'nın 12. Günü nedeniyle aşure lokmasında bir araya gelerek vatandaşlara aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Kartal Cemevi Vakfı'nın bahçesinde gerçekleşen dağıtım etkinliği daha sonra yemekhane bölümünde devam etti.

Kartal Cemevi Vakfı Kerbela’da Hz. Hüseyin, yakınları ve Ehlibeyt’in katledilmesi ve Yas-ı Muharremin 12. Günü nedeniyle Vakıf bahçesinde vatandaşlara aşure dağıtımında bulundu.

Aşure lokma dağıtım programına; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş,MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, CHP Kartal İlçe Yönetimi, CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa ve Yönetimi,AK Parti Kartal İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri, ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve Yönetimi,Kartal Belediye Başkan Yardımcıları yanı sıra Meclis Üyeleri yer aldı. 

ÜMRANİYE’DE OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
TUZLA BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİN AİLELERİNE EĞİTİM YARDIMI
KOZİNOĞLU'NUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNDE YENİ GELİŞME:4 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
YENİ PARTİ PENDİK'TE KONGRE HEYECANI: NİYAZİ GÜNERİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
AK PARTİ İSTANBUL'DA 45 AMATÖR SPOR BRANŞININ TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ