KARTAL CHP'Lİ KADINLARDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA DESTEĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe örgütü Koranavirüs nedeniyle ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara gıda desteğini sürdürüyor. CHP Kartal İlçe örgütü mahalle bazında örgütlenerek ihtiyaç sahibi yurttaşlar için sahaya indi.

Evden çıkamayan vatandaşlar için harekete geçen CHP'li kadınlar yurttaşların ihtiyaçlarını gidermek birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını yürütüyorlar.

65 yaş üstü ile birlikte ekonomik durumları olmayan vatandaşlara el uzatan CHP'li kadınlar gıda kolilerini yurttaşların evlerine kadar götürüp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Koranavirüs nedeniyle gönüllülük bilinciyle çalışmaları sürdüren CHP Kartal İlçe örgütü Kartal'ın bir çok Mahallesi'nde tespit edilen yurttaşların ihtiyaçlarını gidermek için yoğun mesai harcayarak çalışmalarını sürdürüyor.

ÜMRANİYE’DE JUDODA KUŞAK HEYECANI YAŞANDI
SAĞANAK YAĞIŞ İSTANBUL'DA YOLU ÇÖKERTTİ
İSTANBUL DAHİL 12 İLDE 'SARI KODLU' YAĞIŞ VE FIRTINA UYARISI!
KARTAL ÖĞRENCİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ:GENÇLER KARAR SÜREÇLERİNE KATILIYOR
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MÜJDE! 100 YILLIK BURLA BİRADERERLER KORUSU PENDİK MERKEZ MİLLET BAHÇESİ OLUYOR
CUMHURİYET'İN IŞIĞI KARTAL MEYDANI'NDA PARLAYACAK
ATMA SAT İKİNCİ EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
PENDİK BELEDİYESİNDEN EŞLER ARASI BOWLİNG TURNUVASI
CHP'NİN KURULTAY İPTAL DAVASI REDDEDİLDİ!
KARTAL BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI BÜTÇESİ 8 MİLYAR 180 MİLYON OLDU